Η CHEF
Εγγύηση ποιότητας από τη φημισμένη Άντζελα Παπαβασιλείου
Γεννημένη στη Γερμανία και μεγαλωμένη στην Κάρπαθο, η Άντζελα Παπαβασιλείου δημιουργεί καθημερινά στο Poseidon Blue Restaurant ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με διεθνή επιρροές. Μετά από την εμπειρία της σε κουζίνες των ελληνικών νησιών, δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο Master Chef της Ελλάδας, όπου ανακηρύχτηκε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα Master Chef. Η διάθεσή της να εξερευνήσει διεθνείς κουζίνες και τεχνικές την οδήγησε στην Ολλανδία, όπου και δούλεψε για τρία χρόνια σε βραβευμένο με Michelin εστιατόριο. Η αγάπη της για τον τόπο που μεγάλωσε την έφερε πίσω στην Κάρπαθο, όπου μας χαρίζει καθημερινά ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι.