ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΜΕΣΣΟΓΕΙΑΚΕΣ & ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ

POSEIDON BLUE RESTAURANT

Γεύσεις που σας ταξιδεύουν

Ανάμεσα στα δέντρα και με θέα τη θάλασσα, κάτω ακριβώς από το ξενοδοχείο Poseidon Blue Gastronomy Hotel, θα βρείτε το ομώνυμο εστιατόριο Poseidon Blue Restaurant. Απολαύστε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με διεθνή στοιχεία από την Άντζελα Παπαβασιλείου. Ποιοτικά, τοπικά υλικά, φαγητά μαγειρεμένα στον παραδοσιακό καρπάθικο ξυλόφουρνο και μία λίστα από 90 ελληνικά κρασιά είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν τις εκλεκτές γεύσεις που θα δοκιμάσετε στο Poseidon Blue Restaurant.

MENU

Μεσογειακές συνταγές με διεθνή εσάνς

Με γνώμονα τα παραδοσιακά υλικά και σεβασμό στην παράδοση, το Poseidon Blue Restaurant σας προσφέρει ένα εκλεκτό μενού που αποτελείται από ελληνικές γεύσεις με διεθνείς επιρροές. Εδώ θα βρείτε φρέσκα ψάρια, τοπικό κρέας, ποικιλίες τυριών από όλη την Ελλάδα και κυρίως αγάπη για το ελληνικό φαγητό. Δοκιμάστε γεύσεις της Καρπάθου με την ιδιαίτερη πινελιά της Chef και αποκτήστε μία διαφορετική γευστική εμπειρία.

Η CHEF

Εγγύηση ποιότητας από τη φημισμένη Άντζελα Παπαβασιλείου

Γεννημένη στη Γερμανία και μεγαλωμένη στην Κάρπαθο, η Άντζελα Παπαβασιλείου δημιουργεί καθημερινά στο Poseidon Blue Restaurant ελληνικές παραδοσιακές συνταγές με διεθνή επιρροές. Μετά από την εμπειρία της σε κουζίνες των ελληνικών νησιών, δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο Master Chef της Ελλάδας, όπου ανακηρύχτηκε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα Master Chef. Η διάθεσή της να εξερευνήσει διεθνείς κουζίνες και τεχνικές την οδήγησε στην Ολλανδία, όπου και δούλεψε για τρία χρόνια σε βραβευμένο με Michelin εστιατόριο. Η αγάπη της για τον τόπο που μεγάλωσε την έφερε πίσω στην Κάρπαθο, όπου μας χαρίζει καθημερινά ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα Ελλάδας

Όπως και στο μενού μας, φροντίζουμε το ποτό που θα επιλέξετε να είναι εξίσου εκλεκτό, από ποιοτικές πρώτες ύλες και Έλληνες παραγωγούς. Στο Poseidon Blue Restaurant θα βρείτε μία λίστα από 40 ελληνικά κρασιά φερμένα από διαφορετικούς αμπελώνες σε όλη την Ελλάδα. Επιλέξτε το κρασί που θα συνοδεύσει το δείπνο σας και θα σας συντροφεύσει στο γευστικό σας ταξίδι. Ο sommelier μας θα σας βοηθήσει με όποια πληροφορία χρειάζεστε.

ΠΡΩΙΝΟ

Γλυκές και αλμυρές γεύσεις

Στο Poseidon Blue Gastronomy Hotel λέμε καλημέρα με τον γευστικότερο τρόπο! Ένα νόστιμο πρωινό, βασισμένο στην Ελληνική κουζίνα με Αμερικάνικα / Ευρωπαϊκά πιάτα σας περιμένει να το απολαύσετε. Ο πλήρες μπουφές μας αποτελείται από ελληνικά, τοπικά προϊόντα και σας χαρίζει γεύσεις από το νησί μας. Στο ξενοδοχείο μας φροντίζουμε πάντα ώστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας πιάτα με υψηλή ποιότητα και γεύση προσκαλώντας τους σε ένα μαγειρικό ταξίδι.

SPECIALS

Επιλεγμένα από τη Chef

Πέρα από το καθιερωμένο μενού, το Poseidon Blue Restaurant, ετοιμάζει για τους επισκέπτες του πιάτα ημέρας, όπως μουσακά ή ψάρι κατευθείαν από τους ψαράδες της Καρπάθου. Τις Κυριακές μπορείτε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ της Σεφ, όπως αρνί με πλιγούρι στον ξυλόφουρνο και pork shank. Το ψωμί μας είναι χειροποίητο και έρχεται κατευθείαν από τον καρπαθικό φούρνο, που του χαρίζει μία μοναδική μυρωδιά!